Despre noi

Xvision este o firma constituita in anul 2005, avand o crestere impresionanta pe piata IT&C.

Principalele domenii de activitate il reprezinta centralele telefonice private, cablarile structurate.

In doar cativa ani Xvision s-a impus prin calitatea produselor, promptitudinea si profesionalismul serviciilor.

Din multitudinea de lucrari realizate, putem evidentia centrala telefonica a Portului Constanta, cu cei peste 2000 abonati aceasta fiind una dintre cele mai mari centrale telefonice private din Romania, fiind si deosebit de complexa, distribuita in mai multe locatii, avand sistem DECT si sistem complex de management, alarme si taxare. Alte referinte importante care pot fi amintite: dezvoltarea si mentenanta retelei de centrale telefonice Carrefour, mentenanta centralei telefonice a Aeroportului International Henry Coanda, mentenanta centralei telefonice a Loteriei Nationale, etc. Lista referintelor Xvision poate fi consultata in sectiunea Referinte.

Echipamentele livrate sunt de cea mai buna calitate, principalii furnizori fiind Alcatel-Lucent, Siemens si Ericsson pentru centralele telefonice, Nexans pentru cablare structurata, Fluke Networks pentru echipamentele de testare.

Personalul nostru are o vasta experienta, avand scolarizari si certificari atat pentru centrale telefonice cat si pentru cablarea structurata.

In lucrul cu centrale telefonice, avand zeci de centrale telefonice instalate, numeroase scolarizari si certificari la producatori.

In privinta cablarilor structurate personalul Xvision este de asemenea foarte experimentat, realizand foarte multe lucrari de Categorie 5 si Categorie 6.

Ca o recunoastere a calitatii si profesionalismului echipei noastre stau numeroasele premii obtinute in ultimii ani: 

- 2007: locul 2 pentru IMM in domeniul telecomunicatii pe Sector 5 in topul realizat de Camera de Comert si Industrie Bucuresti

- 2008: locul 19 pentru IMM in domeniul telecomunicatii la nivel national in topul realizat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania

- 2009: locul 1 pentru IMM in domeniul telecomunicatii pe Sector 5 in topul realizat de www.listafirme.ro


<< Inapoi

Noutati


Call Center[15/10/2010]

Serviciile de Call Center profesional reprezinta cel mai recent domeniu in care Xvision isi demonstreaza calitatea serviciilor , seriozitatea si profesionalismul cu care abordeaza orice aspect.
detalii..

Certificarea calitatii serviciilor ISO 9001:2008[21/09/2011]

Pentru a demonstra calitatea produselor si serviciilor oferite de firma Xvision, am adoptat standardizarea internationala a sistemelor de management al calitatii si tranzitia eficienta al ISO 9001:2008, standardul pentru protejarea mediului ISO 14001:2005 si standardul pentru protejarea sanatatii in munca ISO 18001:2007.
detalii..

Premii[17/11/2011]

Ca o recunoastere a calitatii si profesionalismului echipei noastre, Xvision a obtinut mai multe premii in ultimii ani. Sunt premii in topurile realizate de Camera de Comert si Industrie, Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, www.listafirme.ro.
detalii..