Cablare structurata si de telefonie

Cablarea structurata reprezinta o investitie care permite conectarea rapida, flexibila, eficienta si fiabila a echipamentelor de telecomunicatii pe care o institutie le are. Telefoane, calculatoare, imprimante, servere, etc pot fi rapid puse la lucru.

Cablarea structurata reprezinta o infrastructura unica pentru telefonie, retele de calculatoare, sau alte echipamente de comunicatii. Pentru utilizator, cablarea structurata este flexibila, usor de utilizat, nu necesita cunostinte sau instrumente speciale.

La realizarea unui asemenea sistem, se respectă legislaţia tehnică în vigoare în ţara noastră şi standardele internaţionale specifice: ISO/IEC 11801, Amd2, EIA/TIA 568-A, EIA/TIA 569, EIA/TIA 606 etc.

Recunoscut ca lider mondial in elemente de telecomunicatii si produse pentru cablare, Nexans, desprinsa din grupul Alcatel, furnizeaza o gama foarte larga de produse si solutii complete pentru realizarea sistemelor de cablare structurata, produse si solutii bazate pe standardele industiei telecomunicatiilor.

Xvision realizeaza instalari de cablare structurata cu aceste produse, precum si cu o gama larga de alte echipamente passive (Nexans, 3M, 3Com, Datacom, etc.).

Pentru institutiile cu un buget redus se poate realiza cablare de telefonie separat fata de cablarea de date, asigurandu-se un cost mic pentru infrastructura respectiva. Se utilizeaza materiale de cea mai buna calitate, dar totusi mult mai ieftine decat cele folosite in cablarea structurata: cabluri de telefonie, reglete telefonie Krone, etc.Dezavantajul fata de cablarea structurata consta in necesitatea managementului unei infrastructuri separate fata de cea de date, sistemul avand de asemenea o flexibilate redusa fata de cablarea structurata.

 

Personalul nostru are o vasta experienta, realizand foarte multe lucrari de Categorie 5 si Categorie 6 si avand scolarizari si certificari la producator.

 

Echipamentele pentru testare, omologare, certificare a mediilor de transmisie a datelor pe cupru sau fibra optica sunt de cea mai buna calitate, livrate de Fluke Networks.
 

« inapoi

Noutati


Call Center[15/10/2010]

Serviciile de Call Center profesional reprezinta cel mai recent domeniu in care Xvision isi demonstreaza calitatea serviciilor , seriozitatea si profesionalismul cu care abordeaza orice aspect.
detalii..

Certificarea calitatii serviciilor ISO 9001:2008[21/09/2011]

Pentru a demonstra calitatea produselor si serviciilor oferite de firma Xvision, am adoptat standardizarea internationala a sistemelor de management al calitatii si tranzitia eficienta al ISO 9001:2008, standardul pentru protejarea mediului ISO 14001:2005 si standardul pentru protejarea sanatatii in munca ISO 18001:2007.
detalii..

Premii[17/11/2011]

Ca o recunoastere a calitatii si profesionalismului echipei noastre, Xvision a obtinut mai multe premii in ultimii ani. Sunt premii in topurile realizate de Camera de Comert si Industrie, Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, www.listafirme.ro.
detalii..