Telefonie

XVISION ofera o larga varietate de centrale telefonice de cea mai buna calitate. Avand o bogata experienta in domeniul centralelor telefonice, va putem oferi cele mai bune solutii pentru necesitatile dumneavoastra, servicii prompte si de calitate, la cele mai bune preturi.

Alcatel, Siemens sau Ericsson, de la centrale mici de cateva interioare, pana la centrale mari, avand mii de interioare, distribuite in mai multe locatii, va putem oferi solutia perfect adaptata necesitatilor dumneavoastra.

Telefonie clasica sau IP. Telefoane digitale,analogice, ISDN, DECT (telefonie mobila de incinta).
Putem realiza atat solutii clasice utilizand telefoane cu fir analogice sau digitale, telefoane fara fir – solutii DECT (Digital Enhanced Cordless Telephony), cat si solutii VoIP (Voice over IP). Telefonia Voice over IP permite comunicatii la distanta practic fara costuri. Tehnologia Voice over IP este ideala pentru companii avand mai multe sedii. Acestea pot efectua convorbiri intre sedii, fara costuri suplimentare, utilizand conexiunea la internet deja existenta. Se pot conecta intre ele centrale telefonice sau se pot instala direct terminale Voice over IP. Se poate opta si pentru combinatii ale

 

acestor tehnologii. Centralele telefonice oferite sunt de ultima generatie, produse de leaderii mondiali Alcatel, Siemens si Ericsson.

 

Va putem oferi si solutii de IVR (Interactive Voice Response), Voice mail, Fax Server (Fax to Email si Email to Fax) , adaptoare GSM, Call Center, loggere (inregistrare convorbiri) - solutii testate in laboratorul propriu. Pentru majoritatea solutiilor va putem oferi o prezentare la sediul nostru, avand pe stoc permanent telefoane digitale, analogice, VoIP, centrale telefonice si alte echipamente interesante.

Puteti descarca aici scurte prezentari ale echipamentelor oferite.

Ca centrale telefonice de mica si medie capacitate (pana la 200 abonati) putem oferi Alcatel OmniPCX Office, Siemens HiPath 1100 sau Ericsson BusinessPhone 250, iar ca centrale telefonice de capacitate medie si mare putem oferi Alcatel OmniPCX Enterprise sau Ericsson MD110.

Pentru orice intrebari legate de oferta noastra nu ezitati sa ne contactati. Vom fi incantati sa va raspundem.

 

« inapoi

Noutati


Call Center[15/10/2010]

Serviciile de Call Center profesional reprezinta cel mai recent domeniu in care Xvision isi demonstreaza calitatea serviciilor , seriozitatea si profesionalismul cu care abordeaza orice aspect.
detalii..

Certificarea calitatii serviciilor ISO 9001:2008[21/09/2011]

Pentru a demonstra calitatea produselor si serviciilor oferite de firma Xvision, am adoptat standardizarea internationala a sistemelor de management al calitatii si tranzitia eficienta al ISO 9001:2008, standardul pentru protejarea mediului ISO 14001:2005 si standardul pentru protejarea sanatatii in munca ISO 18001:2007.
detalii..

Premii[17/11/2011]

Ca o recunoastere a calitatii si profesionalismului echipei noastre, Xvision a obtinut mai multe premii in ultimii ani. Sunt premii in topurile realizate de Camera de Comert si Industrie, Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, www.listafirme.ro.
detalii..