Inchiriere Centrale Telefonice

Inchiriere PABX-uri

Firma noastra poate inchiria centrale telefonice Alcatel-Lucent avand ultimele versiuni hardware si software, cu un numar de posturi telefonice cuprins intre cateva zeci si cateva mii, indiferent de configuratia dorita.

Acest serviciu vine in intampinarea societatilor ce doresc o externalizare totala a serviciilor de IT, eliminand astfel total problemele de comunicatie, deoarece serviciul de inchiriere centrala telefonica are inclus si serviciul de service si mentenanta a sistemului de comunicatie voce PABX.

In cazul in care doriti o solutie temporara de comunicatie de voce intre birourile firmei dumneavoastra puteti apela la Xvision pentru inchirierea unei centrale telefonice de ultima generatie cu toate facilitatile unui sistem modern.

« inapoi

Noutati


Call Center[15/10/2010]

Serviciile de Call Center profesional reprezinta cel mai recent domeniu in care Xvision isi demonstreaza calitatea serviciilor , seriozitatea si profesionalismul cu care abordeaza orice aspect.
detalii..

Certificarea calitatii serviciilor ISO 9001:2008[21/09/2011]

Pentru a demonstra calitatea produselor si serviciilor oferite de firma Xvision, am adoptat standardizarea internationala a sistemelor de management al calitatii si tranzitia eficienta al ISO 9001:2008, standardul pentru protejarea mediului ISO 14001:2005 si standardul pentru protejarea sanatatii in munca ISO 18001:2007.
detalii..

Premii[17/11/2011]

Ca o recunoastere a calitatii si profesionalismului echipei noastre, Xvision a obtinut mai multe premii in ultimii ani. Sunt premii in topurile realizate de Camera de Comert si Industrie, Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, www.listafirme.ro.
detalii..