Call Center

Aveti nevoie de un Call Center?

Noi va putem ajuta sa aveti o imagine de mare corporatie peste noapte!

Intelegem nevoile celor ce lucreaza de la birourile de acasa, la fel ca si ale celor ce au una sau mai multe locatii. Daca doriti sa reduceti costurile si sa va imbunatatiti imaginea ca firma, noi suntem la dispozitia dumneavoastra! Noi va putem face viata mai usoara si astfel va puteti focaliza energia pe imbunatatirea afacerii dumneavoastra. Ne puteti considera Serviciul de Raspuns la apelurile telefonice, Call Center, HelpDesk, un partener de birou sau toate intr-unul. Noi va putem ajuta in expansiunea afacerii dumneavoastra.

Putem realiza serviciul de Unified Messaging: intregul management al apelurilor pentru firma dumneavoastra este repartizat si urmarit de catre serviciul nostru de Call Center.

In al doilea rand putem furniza serviciul de Fax Server. Cu ajutorul acestuia toate faxurile primite pentru firma dumneavostra sunt redistribuite pe e-mail catre persoanele desemnate de firma.

Nu in ultimul rand in lista serviciilor noastre este si domeniul HelpDesk. Prin acest serviciu putem raspunde la problemele legate de domeniul IT ale unei firme si putem rezolva o mare parte din acestea telefonic. Astfel functionalitatea firmei este mult imbunatatita.

Firma Xvision poate pune la dispozitie si serviciul de IVR (Interactive Voice Response). Cu ajutorul lui apelantul poate contacta exact persoana potrivita sa-i poata rezolva problema sau poate afla informatii despre firma dumneavoastra, informatii ce sunt selectate pe domenii sau importanta lor. Prin acest serviciu se elimina in mare parte factorul uman reducand astfel costurile pentru dumneavastra.

« inapoi

Noutati


Call Center[15/10/2010]

Serviciile de Call Center profesional reprezinta cel mai recent domeniu in care Xvision isi demonstreaza calitatea serviciilor , seriozitatea si profesionalismul cu care abordeaza orice aspect.
detalii..

Certificarea calitatii serviciilor ISO 9001:2008[21/09/2011]

Pentru a demonstra calitatea produselor si serviciilor oferite de firma Xvision, am adoptat standardizarea internationala a sistemelor de management al calitatii si tranzitia eficienta al ISO 9001:2008, standardul pentru protejarea mediului ISO 14001:2005 si standardul pentru protejarea sanatatii in munca ISO 18001:2007.
detalii..

Premii[17/11/2011]

Ca o recunoastere a calitatii si profesionalismului echipei noastre, Xvision a obtinut mai multe premii in ultimii ani. Sunt premii in topurile realizate de Camera de Comert si Industrie, Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, www.listafirme.ro.
detalii..